Prinsessan Estelle

För att fira prinsessan Estelles dop så bjuder Oii barnkläder på 20% rabatt (om ni handlar för minst 1000:-). Erbjudandet gäller tom 22/5.

Använd rabattkod estelledop.

 

Be the first to like.

Leave a Reply

141127//Garderobsfynd och förvaringsproblem

Då var det dags för en ny dagens outfitbild.

Idag stod jobb på schemat och som sagt så gäller det att passa på när jag har en stor spegel till hands.
Våra kläder är fortfarande iordning så det blir lite hipp som happ med klädstilen. 
Men snart så är vi på plats i vårt nya boende och som vi ska njuta av var sak på sin plats. Det gäller att pinna på nu före jul så att kartonger är snabbt uppackade och kläderna hamnar i garderoberna. (Mamma, visst kommer du och hjälper till och packar upp?!) 
Ett problem är att garderober är bristvara och vi måste trixa ihop lite extra förvaring så fort vi får nycklarna i vår hand. Jag ska genast sätta igång att leta igenom pinterest på smartaste förvaringslösningarna, tips mottages gärna. 
Mycket surr för dagens bild, men här kommer den iallafall.
Tröja/Gant, Brallor/garderobsfynd och dojjor/Stan Smith från Adidas.

Frukt och grönsaksjuice från Ekomadame//Lokala förmågor

Idag var det dags för mig att testa den tredje smaken smoothie från Froosh. Den var inte alls någon favorit, ananas, banan och kokos. På tok för söt och inte alls någon hit.

Jag är så ledsen att Ekomadame inte hann med att öppna sin juicebar innan jag flyttade från Umeå. 

Men ni som är kvar i stan, passa på och köp en nyttigare juice i juicebaren på Eljest popupshop. Butiken ligger på Kungsgatan i Skopunktens tidigare lokaler.

141123

Jag tycker att det är så kul att jag har kommit igång med mina dagens outfit bilder igen. Det går i vågor hur flitig jag är, men nu har jag fått fart.

Vad tycker ni om dagens outfit bilder? Är det något som ni får inspiration ifrån eller uppskattar ni de inte alls? 

Jag själv tycker att det är så himla spännande att se hur andra klär sig och uppskattar det ofantligt när någon har tagit sig tid att visa sin outfit. Det spelar ingen roll om det är festfint eller vardags. Jag älskar mixen!

Här kommer min dagens, från gårdagen. Jag är ingen bigfan av strumpbyxor, de sitter aldrig där de ska, alltid hänger de på trekvart mellan benen så för mig passar det bättre med byxor under klänningen eller kjolen. 

Fult tycker en del andra tycker att det är fränt. Så har det alltid varit, på gymnasiet blev jag utskrattad när jag hade Filippa K jeans ( ni vet de där som alla sprang runt i utan bakfickor) med avklippt fåll under en rutig tweedkjol eller när jag på studenten valde att ha ljusa vida brallor under den vita sidenklänningen matchat med platå sandaler och vita strumpor!

Vad gör man inte för att slippa undan strumpbyxor som hasar i grenen?!

Jakten på strumpan som håller måttet.

Just nu är jag på jakt efter de perfekta sockarna. 

Jag tycker om när sockarna hålls på plats och man slipper ha halva strumpan under foten. Jag tänker att det underlättar om strumpan är formad för vänster respektive höger fot. 

I fredags shoppade jag ett par på Twilfit och märket är Falke. 

Nu när det är vinter brukar jag försöka att använda ullsockar. Ull är ett naturmaterial vilket gör att det värmer bra utan att för den delen bli för fuktiga.

Efter endags användande är jag supernöjd. Sockarna sitter bra på och kliar inte. 

Eftersom det är 20% rabatt på Twilfit nu under helgen så jag ska passa på att köpa två par till. 

Har ni några tips på strumpor som håller måttet?

141122

Oj vad jag längtar tills vi har fått nycklarna till våran nya lägenhet. Nu har vi flyttkartonger överallt och ingenting är där det ska vara.

Därför är kläderna lite si och så. Igår hade jag på en nyinköpt topp och önskade att jag hade haft Acnes populära kofta hängandes i garderoben. 
Men eftersom jag inte har köpt den ÄN så drog jag på mig min orangea kofta från BikBok som jag fyndade för några år sen för 50:-. Det är en rejäl prisskillnad från Acnes kofta som kostar 2499:-, men det finns ett budgetalternativ från Lindex ute i butik just nu.
Dagens detalj kommer från Pilgrim och syns väldigt dåligt på de här bilderna men om du använder instagram så hittar du mig och mitt halsband @frkarp. Halsbandet såldes till förmån för Läkare utan gränser.

Ytterligare en dagens/Acne så långt ögar når

Så långtifrån glöggmingel och julpartyklädd som man kan komma.

Det här är mitt bästa dagens! Jeans, tshirt,  sweatshirt och ett par kängor. 

Jag krånglar sällan till det och har som så många andra småbarnsföräldrar väldigt lite tid att lägga på mina egna kläder på morgonen. Då är det perfekt att köra på säkra kort som man vet funkar och som man trivs i.

Glöggmingel & julmys//Mixmatcha för att skapa känsla

Nu när det börjar närma sig jul brukar julfesterna och glöggminglen dugga tätt. Då är det kul att klä upp sig och känna sig extra fin.

Jag är ingen klänningsmänniska men skulle absolut kunna tänka mig att köpa den här fina spetskjolen från Lindex. Sen matcha den med finfin tshirt och små pälspumps. Det får inte bli för fint utan hellre en perfekt blandning.

Väskan är underbar och dyr, men jag tänker mig den som en investering eller ett drömköp. 

Bilder: Grandpa, Lindex, Natalie Schuterman och other&stories

Att hitta tillbaka till boklådorna//Önska sig julklappar

Idag har jag varit på Akademibokhandeln och kikat runt på lite böcker som jag gärna önskar mig av tomten.

Jag har fastnat för två vegetariska kokböcker. Den ena boken är skriven av den duktiga bruden som skriver bloggen Hur bra som helst och i den hittar du gluten, mjölk och sockerfria recept. Friendly Food heter kokboken. 
Den andra boken, Mera Vego har jag inte läst om så mycket men att äta mer vegetarisk mat tror jag inte alls är någon dum ide.
Jag tycker också att det är bra om vi startar att köpa lite böcker igen, inte bara digitalt. Det är bra för barn och för den delen också vi vuxna med några riktiga böcker att bläddra i. Dessutom så är det ett bra sätt att stödja författarna, inte bara läsa deras bloggar alldeles gratis.

En söndag i snön//MOLO//Tävlingsvinsten uteblev

I fredagskväll snöade det rejält och nu har vi ett tjockt okej inte sååå tjockt men lagomt vitt täcke på marken.

Söndagen spenderades i Hermelinsparken och där gjorde vi snögubbar och passade på att kasta snöbollar. Tyvärr så träffade varken jag, Greta eller för den delen Mattias våra uppställda kaffemuggar så vinsterna uteblev. Jag hade vunnit en stol, Mattias ett grafikkort och Greta en ny leksak. 

Greta är alltjämnt färgglad, i bästa vinteroverallen från Molo. Overallen är supersuper varm och dessutom i princip vattentät. du köper den här, välvärd sin dryga tusenlapp. Det här är Gretas tredje säsong så kvaliteten är inte heller något att klaga på.

Ett riktigt bra mellanmål/Froosh/Smoothies

Min senaste hangup är utan tvekan smoothies från Froosh.

Det är ett perfekt mellanmål att ha med sig till jobbet, lägg till en frukt eller två så klarar jag mig mycket bra till middagen.

En favorit är ingefära och morot.