Godmorgon godmorgon!

 

Be the first to like.

Leave a Reply

Snart 35 jordsnurr, eller hur det nu var?!

Tiden går otroligt fort och jag tycker att man märker det tydligast på sina barn. Bästa G fyller snart 3 och bästa B fyller 10!

Själv fyller jag 35 år i december och räknas väl inte heller som någon ungdom längre. Som tur är har jag aldrig haft någon åldersnoja. Det tror jag beror mycket på att jag fyller sent på året, man är som alltid efter. När klasskompisarna sprang på krogen så fick man glatt vara hemma. Eller när man stod i kön och frös till Rex för att vända när man kom fram för att jag inte hade fyllt 21. De var stenhårda på den tiden.

I den här hastigheten flyttar väl snart B hemifrån och G börjar ettan. Hon har redan börjat bära sin Kånken på ryggen, precis som jag själv när jag började skolan. Jag hoppas att energin och glädjen håller i sig ända dit.

Mitt första köp!

Jomen självklart blev det förlust i gårdagens spel, men men ikväll är det revansch. Min man är bra i alla spel och jag är väldigt dålig förlorare. Det är inte den bästa av kombinationer men jag ska inte ge upp i första taget. 

Igår köpte jag mina första aktier. Jag har under hösten haft fondtävling med mitt förra jobb och tänkte nu utöka min värdepappers shopping med aktier. Vi får väl se hur det går, allt jag vet är att det kommer att bli en spännande höst/vinter.

Så här började jag min förmiddag, aktiekoll, kaffe och två tända ljus.

Backgammon & sista flaskan Housewine.

Ikväll ska mannen lära mig spela backgammon. Jag har aldrig spelat det förr så jag hoppas på god tur så att det inte blir storförlust.

Vi har öppnat våran sista flaska Housewine. Det är vinet som alla tycker om, men som ändå inte går att köpa på Systembolaget.

Jag fick det rekommenderat till mig på Rex en gång för något år sen och har sedan dess älskat det. Eftersom vinet inte går att köpa på Systembolaget så är det lite extra sorgligt. Det blir lite krångligare när man måste privatimportera.

Vad sysslar ni med ikväll?

Nike Air Max//Sneakers//Mode

Just nu drömmer jag om dessa skor, sjukt snygga, fruktansvärt coola, men inte så praktiska i snöslaskvädret som vi har. 

Kanske något för tomten?!
Bild: Sneakersnstuff

Lördagsstassen på.

Lördag betyder jobb för mig. 

Jag hade på mig mina absoluta favvobrallor, reafyndet från Monki. Ovanpå de satt Backklänningen som ett schmäck. 
Nu sitter jag bakom datorn och laddar inredningstips till vårt nya boende, det är bara en dryg månad bort. 

Ett ekologiskt schampo & balsam från Rahua.

I våras fick jag i present, schampo och balsam från Rahua. Jag har använt hårprodukterna enda sedan dess och är verkligen nöjd med dem.

Produkterna är ekologiska och innehåller Rahuaolja från Amazonas, som tros vara orsaken till urbefolkningens tjocka och glansiga hår.

De är dyra, schampot kostar ca 300:-, balsamet kostar något liknande, men otroliga dryga, (kanske ska jag här tillägga att jag tvättar håret en gång varannan vecka), schampot håller på att ta slut nu, men balsamet har jag väldigt mycket kvar av.

En perfekt julklapp eller present att önska sig.

(Går)Dagens!

En dagens från Stockholmsresan.

Som jag skrev tidigare så är det flyttkaos för familjen men innan vi flyttade norrut så hann jag och maken med en helgresa till Stockholm.

Vi hade bokat in oss på Story Hotel, Riddargatan, ett supertrevligt lite mindre hotell som har väldigt bra läge. I Stockholm hann vi med två restaurang besök och lite shopping på det. En perfekt helg med väldigt lite måsten och väldigt mycket njut.

Helt enkelt en bra uppladdning inför flytten, jo vi hade fått flytthjälp och köpte flyttstäd men ändå, flyttkartongerna tömmer sig inte själv.

Så vad ska jag då komma till, jo en dagens outfit från Stockholmsresan.

Bästa förklaringen till urkass uppdatering!

Här kommer förklaringen till urkass uppdatering av bloggen. 

Vi har flyttat inte bara till ny lägenhet utan också ny stad. Så just nu är den gamla lägenheten till största delen nedpackad i kartonger vilket gör att livet begränsas allt från matlagning till garderobsfynd.
Vi börjar sakta med säkert komma på plats, men eftersom vi har köpt ett nytt boende som vi snart får tillgång till så kommer det att dröja ett litet tag till innan vi har kommit tillrätta.
Så till dess hoppas jag att ni hänger kvar och har lite överseende över kaos i vardag och blogg.

Kafferosteriet//Ett riktigt bra ställe

Under våran semester har vi hunnit med en massa olika strapatser. En av de bättre var mitt och Mattias besök på Kafferosteriet, ett underbart ställe på Österlen.

Här kan du självklart dricka gott kaffe men också äta den godaste pizzan. Jag har aldrig smakat någon bättre pizza i hela mitt liv. Den var stenugnsbakad, toppad med supergoda korvar och lagom mängd ruccola.

Dessutom har hotellet en helt fantastiskt fint inredd lobby, som att kliva in i ett mysigt vardagsrum. 

Har ni vägarna förbi så är det helt klart att tvärbromsa och sladda in på gården.